Over Ons


Wij zijn Trudie en Jan Bongers. Wij wonen al bijna veertig jaar nabij het buurtschap ’t Oventje, vlakbij het gezellige Brabantse dorp Zeeland en nabij het snel ontwikkelende Uden. Het is ons een waar genoegen jullie uit te nodigen in onze tuin.

 

De Theetuin

Zoek je een rustige plek om te pauzeren tijdens een wandeltocht of fietstocht? Of heb je een groepsactiviteit en je zoekt een rustige buitenlocatie? Theetuin Bij Ons is er klaar voor! Wij wonen in het buitengebied. Het platteland. Wat wij daardoor zeker kunnen garanderen is ruimte, rust en puur natuur. We hebben een grote tuin om door te wandelen, een aantal terrassen en bovendien ons eigen bos!

 

Openingstijden

Zoals met veel dingen in Noord-Brabant houden wij dingen graag simpel. Qua seizoensgebondenheid zijn wij open als het weer goed genoeg is om buiten te zitten. Qua dagelijkse openingstijden zijn wij open als we thuis zijn. Om zeker te weten dat wij thuis zijn, bel even of stuur een email. Wij houden dan rekening met je komst. Klik hier voor contactinformatie.

 

Het Menu

Bij ons krijg je kop koffie of thee voor een nuchtere Brabantse prijs, en bij ons krijg je er altijd iets lekkers bij. Als je daarbij je zelf meegebrachte boterhammen wilt opeten is dat natuurlijk geen probleem! Wij serveren koffie, kannetjes thee en frisdrank. Een absolute aanrader is de munt-thee. Die komt namelijk vers uit onze eigen tuin!

Eet bovendien gerust je zelf meegebrachte boterham, dat is geen probleem. Met een meertal van terrassen kunnen wij  je een plaatsje in de zon garanderen – mits hij schijnt. Het internet weet exact wanneer de zon schijnt, dus hebben we bovendien onze WiFi ter beschikking gesteld in de tuin.

 

Pluktuin

Natuurlijk biedt een tuin vele mogelijkheden. Juist daarom hebben wij een mooie selectie bloemen geplant in onze pluktuin waaruit je zelf een bos bloemen kan samenstellen. Klik hier voor een rondleiding door de pluktuin.

 

Groepsactiviteiten

We hebben plaats. We hebben koffie, thee, fris en versnaperingen. Verse munt-thee! Als dit goed klinkt voor een activiteit die jij organiseert, email of bel ons! Wij stellen graag na de activiteit de foto’s ter beschikking op onze website. Klik hier voor recente activiteiten in Theetuin Bij Ons. 

 

Faciliteiten

De tuin is geschikt voor minder validen. We hebben paden aangelegd naar al onze terrassen. Natuurlijk kan je bij ons op toilet. Heb je een elektrische fiets dan kan je die gerust even opladen. Bovendien stellen wij ons internet ter beschikking om snel even die laatste berichten binnen te halen op je telefoon.