Bezoek Ons

Bel ons even zodat je zeker weet dat wij thuis zijn!

Telefoon: +31 (0) 6 20 23 06 91

Of per email: theetuinbijons@gmail.com

Waar is Theetuin Bij Ons?

De Bunders 1a
5411NL Zeeland

 

Wat zijn de openingstijden?

Zoals met veel dingen in Noord-Brabant houden wij dingen graag simpel. Wij zijn in principe open als we thuis zijn. Qua seizoensgebondenheid zijn wij open als het “niet gruwelijk koud is”. Om zeker te weten dat wij thuis zijn, bel vooraf aan je bezoek even of stuur een email. Wij houden dan rekening met je komst.

 

Kan ik een groepsactiviteit organiseren?

We hebben plaats. We hebben koffie, thee, fris en versnaperingen. Verse munt-thee! We stellen graag een speciale aanbieding voor je samen. Als dit goed klinkt voor een activiteit die jij organiseert, email of bel ons! Bovendien stellen wij graag na de activiteit de foto’s ter beschikking op onze website. Klik hier voor recente activiteiten in Theetuin Bij Ons. 

 

Ik ben slecht ter been, mijn elektrische fiets is bijna leeg EN ik moet op toilet!

Onze tuin is geschikt voor minder validen. We hebben paden aangelegd naar al onze terrassen. Natuurlijk kan je bij ons op toilet. Heb je een elektrische fiets dan kan je die gerust even opladen.

Ik wil zo graag op Facebook over jullie posten! Heb je WiFi?

Wij stellen graag ons internet ter beschikking om snel even die laatste berichten binnen te halen op je telefoon. En je kan ons natuurlijk taggen op Facebook!

 

Wat staat er op het menu?

Thee natuurlijk! Maar ook meer! En wat mag dat dan kosten? Daarvoor hebben we een speciale pagina voor je ingericht. Klik hier voor het menu!